Leave Your Message

To Know Chinagama More
01
Pabrikan Dapur OEM & ODM Dipercanten anjeun.
6507b3cb0y

Produk ODM utama


Narima Kustomisasi Produk
01/48
tingali sadayana
32f38dbf6c8d7cd4478f85f6f8b2470q19
TENTANG KAMI
Diadegkeun dina 1997, Chinagama Industrial Corporation gaduh 27 taun kaahlian dina manufaktur kitchenware. Urang difokuskeun ngahasilkeun sarta grosir grinders bungbu, grinders kopi, dispensers minyak, sarta kabutuhan poko dapur lianna. Kalayan rata-rata penjualan taunan 12 juta penggiling rempah, kami parantos ngawangun kerjasama anu langgeng sareng merek global sapertos OXO, MUJI, Tchibo, sareng seueur deui.
diajar deui
logo465

Merk kooperatif
peta67h
Proses Kami

OEM / ODMProsés

prosés-bg
Pamanggih Anjeun
0 1Pamanggih Anjeun

Anjeun tiasa nempatkeun maju kabutuhan anjeun sarta kami bakal ngabahas saling nurutkeun pangabutuh anjeun

Desain
0 2Desain

Saatos nangtukeun skéma, urang ngawitan mendesain

PRODUKSI
0 3PRODUKSI

Saatos desain parantos réngsé, urang ngawitan ngadamel produk anjeun

pangiriman
0 4pangiriman

Saatos produksi sareng bungkusan, kami bakal nganteurkeun ka anjeun

Ngalanggan Newsletter

Diajar langkung seueur ngeunaan Chinagama.
Urang ngarojong OEM & ODM kustomisasi.

Ngalanggan