Leave Your Message

To Know Chinagama More
01
Вашиот доверлив производител на кујнски прибор OEM и ODM.
6507b3cb0y

Главни производи на ODM


Прифаќа прилагодување на производот
01/48
Види се
32f38dbf6c8d7cd4478f85f6f8b2470q19
ЗА НАС
Основана во 1997 година, Chinagama Industrial Corporation има 27 години експертиза во производството на кујнски прибор. Се фокусираме на производство и трговија на големо на мелници за зачини, мелници за кафе, точење масло и други неопходни работи во кујната. Со просечна годишна продажба од 12 милиони мелници за зачини, изградивме трајни партнерства со светски брендови како OXO, MUJI, Tchibo и многу повеќе.
научи повеќе
логото465

КООПЕРАТИВНИ МАРКИ
карта67ч
Нашиот процес

OEM/ODMПроцес

процес-бг
ВАШАТА ИДЕЈА
0 1ВАШАТА ИДЕЈА

Можете да ги поставите вашите потреби и ние ќе разговараме едни со други според вашите потреби

Дизајн
0 2Дизајн

По одредувањето на шемата, започнуваме да дизајнираме

ПРОИЗВОДСТВО
0 3ПРОИЗВОДСТВО

Откако ќе заврши дизајнот, започнуваме да ги произведуваме вашите производи

ИСПОРАКА
0 4ИСПОРАКА

По производството и пакувањето, ќе ви го доставиме

Претплатете се на билтенот

Дознајте повеќе за Chinagama.
Ние поддржуваме прилагодување на OEM&ODM.

Претплатете се
010203