Leave Your Message

To Know Chinagama More
01
Produsen Peralatan Dapur OEM & ODM sing dipercaya.
6507b3cb0y

Produk utama ODM


Nampa Kustomisasi Produk
01/48
ndeleng kabeh
32f38dbf6c8d7cd4478f85f6f8b2470q19
BABAGAN AWAKE DHEWE
Madeg ing taun 1997, Chinagama Industrial Corporation nduweni keahlian 27 taun ing manufaktur peralatan pawon. Kita fokus ing produksi lan grosir gilingan rempah-rempah, gilingan kopi, dispenser minyak, lan kabutuhan pawon liyane. Kanthi rata-rata dodolan taunan 12 yuta penggiling rempah-rempah, kita wis mbangun kemitraan sing langgeng karo merek global kaya OXO, MUJI, Tchibo, lan liya-liyane.
sinau liyane
logo465

MEREK KOPERASI
peta67h
Proses Kita

OEM/ODMProses

proses-bg
IDEA Panjenengan
0 1IDEA Panjenengan

Sampeyan bisa sijine nerusake kabutuhan lan kita bakal rembugan karo saben liyane miturut kabutuhan

Desain
0 2Desain

Sawise nemtokake skema, kita miwiti ngrancang

PRODUKSI
0 3PRODUKSI

Sawise desain rampung, kita wiwiti nggawe produk sampeyan

PENGIRIMAN
0 4PENGIRIMAN

Sawise produksi lan kemasan, kita bakal ngirim menyang sampeyan

Langganan Newsletter

Sinau luwih lengkap babagan Chinagama.
Kita ndhukung kustomisasi OEM & ODM.

Langganan